Mertete Bø/Håkon Kornstad “Jazz,Wine &Dine

I tillegg til jazz, vin og mat, får gjestene Norges beste vinekspert, Merete Bø, si grunngjeving for vinvalget til matrettene. Til hver rett improviserer saksofonist Håkon Kornstad om sine inntrykk av maten og vinen.

Merete Bø er en av Norges mest anerkjente vinjournalister og vinforfattere –  og er for tiden aktuell med den populære podcasten «Jeg kan ingenting om vin». Når det er sagt… Merete kan ekstremt mye om vin og besøker Café Opera 12 mai.Hun vil dele av sin kunnskap og lidenskap for mat og vin.

Håkon Kornstad (tenor) er jazzsaxofonisten med verdenskarriere som ble operatenor. Parallelt med hans egne sagnomsuste kombinasjoner av jazz og opera i inn og utland, både i solo-, trio- og orkesterformat, fortsetter han arbeidet med å utvikle seg som klassisk sanger. Håkon tok bachelor og masterutdanning i opera på Operahøgskolen i Oslo i 2011-2014. I forbindelse med utdanningen, sang han såvidt forskjellige roller som Ferrando i Mozarts Così fan tutte på Operaens scene 2 og på Musikkhuset i Helsinki, tittelrollen i Werther av Jules Massenet og Rodolfo i Giacomo Puccinis La Boheme. Han sang også 3. jøde i Salome av Richard Strauss på Nasjonaloperaen i 2013, og medvirket i uroppførelsen av “Adam & Eve” av Cecilie Ore i 2015.

Håkon Kornstad vokal/Saksofon

Merete Bæ programleder

Ingrid Eidså   kjøkkensjef

Meny:

“Løyrom”
Champagne Gonet-Medeville Blanc de Noirs 1er Cru Brut NV
“Tysk, hvit asparges”
Fusser Blanc de Noirs 2019
“Kylling og morkler”
Averæn Willamette Valley Pinot Noir 2017
Duroché Gevrey Chambertin Champ 2017

“Rabarbra”
Hexamer Pinot Noir Weissherbst Auslese 2018

May 12 @ 20:00
20:00 — 22:25 (2h 25′)

Cafe Opera /Bergen

Buy ticket

Menu