LILL LINDFORS

Tour Availability  Dates on request (Scandinavia only)
Booking  Kjell Kalleklev / +47 911 03 280 (e-post)

Lill Lindfors er en av skandinavias mest allsidige og folkekjære artister. Som sanger har hun dekket veggene med mange gullplater og hennes TV-programmer har mottatt Montreux roser. Lindfors har produsert flere One Woman Shows, skrevet barnebøker, dukket opp i revyer, musikaler, filmer og skuespill. 1998 ble hun utnevnt til den svenske UNICEF Goodwill-ambassadør og har et lidenskapelig engasjement for utsatte barn og jenters utdanning i verden.

Lills artisteri er opplyst av glede av sang og musikalitet. Med sin varme, raushet og humor, har hun opp gjennom årene skapt en offentlig kontakt som er unik. Lills forestillinger er preget av frihet og lek, ydmykhet og glede, alt med et sterkt ønske om å skape noe nytt.
En Sån Karl, Du Är Den Ende, En man i byrån, Sången Han Sjöng Var Min Egen og Musik ska byggas utav glädje er bare noen av høydepunktene fra en unik karriere. Det blir og kjente internasjonale slagere, sambarytmer og dykk innom den rikholdige svenske visesangtradisjonen der navn som Cornelis Vreeswijk og Evert Taube er sentrale.
Meny