Marte Eberson – andre single fra sitt kommende album.

Etter en aktiv konsertsommer, slipper Marte Eberson sin andre singel fra det kommende albumet Blood on my fingers. «Bad Day» handler, som tittelen tilsier, om å ha en dårlig dag. Det å drifte gjennom byen i tunge tanker, mens verden rundt bare ruller forbi som om ingenting har skjedd. Med et stødig groove og fengende melodi, gir låta gode vibber. Sangen er full av dansebare, lette og deilige rytmer som virkelig får en til å glemme at en har dårlig dag.

– Jeg har både gode og dårlige dager, som folk flest. I blant føles ting veldig tungt, og da må jeg prøve å minne meg selv på det som har vært fint, og finne ro og trygghet i at jeg vil komme tilbake til de gode dagene igjen. Jeg hadde et bilde av meg selv vandrende rundt i byen mens jeg strevde med mine egne tunge tanker, mens det tilsynelatende så ut som jeg hadde det bra. Derfor begynte jeg først å lage en basslinje som jeg tenkte kunne rusle og gå uten for mye forandringer, være noe konstant og som føles ganske optimistisk og lett, mens teksten beskriver noe annet, forteller Eberson.

«Bad Day» har et solid team av fantastiske musikere i ryggen: Stian Larsen (gitar), Audun Erlien (bass) og Marius Simonsen (trommer). I tillegg til produsent og mixer Jonas Kroon, som virkelig har satt sitt preg på låta med både produksjon og miks. Grappa

Meny