Ine Hoem med nytt album «Alt vi har kjært»

Far og dotter Hoem har opplevd stor suksess på hvert sitt felt. Edvard Hoem har gleda leserar over heile Noreg gjennom flere generasjonar, blant anna med romanane om forfedra hans som utvandra til Amerika, og Ine Hoem har gjort stor suksess med si smakfulle visepop med songar som «Jeg vil aldri hjem» og «Vi trenger ikke hage vi».

Albumet «Alt vi har kjært» er Ine Hoems melodiar og nyskrevne tekstar av Edvard Hoem. Man finn også salmar som «Den Fattige Gud» av Henning Sommerro og «No stig vår song» av Håkon Berge. Høsten 2021 var Ine Hoem og Edvard Hoem på sin første turné saman i forbindelse med releasen.

Ine Hoem sier om albumet:

«Denne plata har jeg tenkt på i mange år, jeg har vokst opp med min fars salmer og tekster, og det å lage mine versjoner av disse salmene, og ikke minst skrive nye melodier til hans tekster, har vært en kreativ glede. De nye sangene kom til i løpet av noen uker høsten 2020, det ble et skikkelig overskuddsprosjekt hvor Pappa og jeg sendte melodi-idéer og tekster fram og tilbake til hverandre. På denne plata har jeg prøvd å samle alle mine musikalske bakgrunn under ett: visepopen, salmene og jazzen. Og albumet har fått sitt har helt egne særpreg, med god hjelp fra de fineste musikerne jeg vet om. Jeg gleder meg til å dra på turné med denne musikken»

Besetning

Ine Hoem – vokal

Markus Lillehaug Johnsen – gitar

Andreas Ulvo – piano

Jo Berger Myhre – bass

Pål Hausken – trommer

Gjesteopptredener ved Thorbjørn Harr (vokal) og Mathias Eick (trompet).

 

Meny